Novinky

čtvrtek , duben 9, 2020 Mzdy a personalistika
Byla přidána možnost vypnout automatickou opravu příjmení na velká písmena.
středa , listopad 6, 2019 Mzdy a personalistika
Uživatel si nyní může sám nastavit v řídícím souboru mezd týdenní pracovní dobu dle převažující týdenní pracovní doby ve firmě.
středa , červenec 3, 2019 Finance
Nastavení příznaku v uživatelském nastavení salda dodavatelů FD_PDPneDP, který způsobí vykazování přenesené daňové povinnosti se starým datem zdanitelného plnění v řádném daňovém přiznání v aktuálním období, ne jako dodatečné.
čtvrtek , únor 14, 2019 Systém a číselníky
Kontrola údajů všech partnerů proti databázi ARES. Pracovníci IIS Tábor stáhnou údaje z ARES (1 hodina) a dodají sestavu rozdílných údajů.
pondělí , leden 7, 2019 Mzdy a personalistika
V uživatelském nastavení mezd, řádek 102, je nyní možnost přidat jeden řádek vlastního textu do zápatí normální výplatní pásky.
úterý , květen 8, 2018 Majetek
Sestavy napříč dlouhodobým majetkem a operativní evidencí
pátek , leden 19, 2018 Mzdy a personalistika
Byla přidáno možnost nastavení zobrazení zaměstnanců do tabulky místo matričního zobrazení – ve mzdách i v personalistice.
čtvrtek , listopad 16, 2017 Účetnictví
Na základě Vyhlášky č. 312/2014 Sb., o podmínkách sestavení účetních výkazů za Českou republiku (konsolidační vyhláška státu) vznikla některým organizacím povinnost sestavovat a odevzdávat výkaz Pomocný konsolidační přehled.
středa , červenec 19, 2017 Systém a číselníky
Poslední verze programu WA_Aktualizace byla vylepšena o další kontrolní mechanizmy na ověření správně stažené verze.
pondělí , prosinec 12, 2016 Systém a číselníky
Byla přepracována dokumentace k úvodnímu seznámení s programem IIS Ekonom. Dozvíte se jak s programem IIS Ekonom pracovat. Jaké operace lze provádět nad formuláři a tabulkami.
Vyhledávání